SISTE NYTT‎ > ‎JONS BLOGG‎ > ‎

Jeg takker av i Bank Brokers og fortsetter i Foretaksassistanse

lagt inn 5. nov. 2013, 23:48 av Jon Holst-Larsen   [ oppdatert 12. nov. 2013, 11:59 ]

Til alle forretningsforbindelser
Ved starten av 2011 etablerte jeg Foretaksassistanse AS. Fra oppstart og frem til oktober i år har Foretaksassistanse hatt en avtale med Bank Brokers AS. Dere kjenner meg som en Bank Broker.

Tiden er likevel kommet til å kaste loss i forhold til Bank Brokers. Jeg fortsetter mitt virke som før, men fremover vil jeg presentere meg på vegne av Foretaksassistanse AS.

Innholdsmessig vil jeg vektlegge finansiering og fremmedkapital i større grad fremover. Kvalitetssikring vil jeg fortsatt gjøre. Likeså konkurranseutsetting og anbud. Les mer om våre tjenester.

Fra 1. november er jeg på plass i Akersgata 1. Ta gjerne en tur innom. Jeg byr på kaffe og diskusjon om finansielle fremtidsutsikter for deg og virksomheten din.

Du er velkommen til å ta kontakt. Bruk gjerne kontaktskjemaet vårt. Har du behov for å gjøre noe i forhold til finansiering i virksomheten din, vil jeg gjerne besøke deg for en uforpliktende gjennomgang. Les mer her. Det samme gjelder dersom du lurer på om prisene du betaler til banken og andre finansieringsselskaper er de beste du kan oppnå i dagens marked. Les mer om kvalitetssikring.


Tips dine forbindelser om Foretaksassistanse
Jon Holst-Larsen


Firmaopplysninger
Foretaksassistanse AS
Akersgt. 1
0158 Oslo
Internett: www.foretaksassistanse.no
E-post: post@foretaksassistanse.no

Jon Holst-Larsen
Rådgiver og daglig leder
E-post: jon.holst-larsen@foretaksassistanse.no

Telefon: +47 928 10 904
Skype: jon.holst-larsen